donderdag 22 april 2010

veringverhaal FZ6

Een van onze mojovrienden had een probleem met de vering van haar FZ6je. Wel, meer dan een probleem eigenlijk. De voorvork was aan revisie toe, en de shock wat stilaan versleten, dus ook hier drong een revisie zich op. Mojomoto werkt samen met de mensen van BRS dus stuurden we Sofie door naar Stefan. Tuurlijk zei stefan, joviale Nederlander, en afspraken werden gemaakt. Jammergenoeg was dit buiten de waard gerekend, want het shockje uitbouwen bleek toch wel wat meer werk dan initieel gebudgetteerd.
Na veel vijven en zessen was 't schockske dan toch verslagen, ik heb het dan, samen met de voorpoten van't kind, meegenomen naar BRS, alwaar stefan er in kon vliegen.







De shock bleek jammergenoeg niet meer te redden, vervangen was de boodschap, maar dat is eigenlijk eerder goed nieuws, een verplichte upgrade :-).
De voorvork werd voorzien van nieuwe shims en is natuurlijk niet herkenbaar meer qua stuurgedrag. Het vorkje inbouwen deed 't ventje natuurlijk met veel plezier en een glimlach ;-)

Het achtershockske monteren bleek wat moeilijker. Door een vergissing bij Wilbers hebben we een busje een stuk moeten afdraaien in afwachting van de juiste bus die ze achteraf hebben opgestuurd. Het was even spannend, maar hij zit erin, en alles werkt!
Een bijzonder tevreden klant voor BRS, en mojomoto was bijzonder blij dat ze toch wat hebben kunnen bijdragen. Ziehier wat fotootjes van al dat moois!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten