donderdag 29 juli 2010

Mojomoto Nieuwsbrief

Voor wie hem gemist mocht hebben:

Beste Klant,

Welkom bij nieuwsbrief nummer twee van MojoMoto! Ontdek hieronder onze nieuwe producten en evenementen,

Vriendelijke groeten,
Jan en Wouter,
MojoMoto.


nieuw: Rijvaardigheid

STAM Education

Omdat we bij MojoMoto streven naar een volledig pakket hebben we sinds kort ook Rijvaardigheidsopleidingen in het aanbod. We werken hiervoor samen met Stam Education. De professionals van Stam helpen je met je motorrijexamen of leren je je motorfiets beter beheersen, alle niveau’s van motorrijders vinden er hun gading!

Bij een aankoop van minstens 100 eur krijg je trouwens korting op een opleiding via Stam Education! Laat deze kans dus niet liggen!. Vind dit product »

Nieuwe producten bij MojoMoto

Beta Knox Ventura Rack

Wij kunnen u met trots opnieuw enkele fantastische producten aanbevelen:

- Beta Tools: Want kwaliteit moet voor iedereen toegankelijk zijn! Dat is het motto van MojoMoto zo’n beetje en daarom bieden we u sinds kort ook de kwaliteitsproducten van Beta Tools aan. Geniet alvast van enkele fotootjes van al dat moois en bezoek zeker onze webstek!.

- Knox Hand Armour: Het Engelse Knox maakt handschoenen zoals je ze nog nooit gezien hebt: van de all-weather Zero tot de ultieme racer Handroid, allen bieden ze een ongeëvenaarde bescherming en maximaal comfort. Los daarvan zijn dit natuurlijk ook de coolste gloves van de paddock. Rock on!

- Ventura Bike Rack: omdat je ook met je sportmotor op reis moet kunnen gaan ontwikkelde het Nieuw-Zeelandse Ventura enkele jaren geleden hun sportieve Bike Rack. Eenvoudig, sterk, superhandig en razend populair in the UK. De bagage staat centraal achter jou en heeft dan ook slechts een minimale impact op wegligging en aerodynamiek.

Eerste MojoMoto Trackday:
21 augustus 2010

Folembray

Je leest het juist, MojoMoto gaat naar Folembray, samen met Stam Education. Dat heeft als voordeel dat ook niet circuitrijders er zich kunnen uitleven. Er is immers een groep begeleid vrij rijden, een echte circuit initiatie voor de nieuwsgierigen. Naast het begeleid vrij rijden zijn er ook groepen Beginners, Gevorderden en Experts.

Deelnemen kost 80 euro voor het vrij rijden, maar als je inschrijft via MojoMoto krijg je meteen 5 euro korting. Begeleid vrij rijden kost 110 euro, maar ook hier kan je je voordeel doen via MojoMoto, namelijk 100 euro.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze site.

CU on track!

Nieuws over onze raceplannen

MojoMono

We wachten nu al een tijdje op de levering van de elektrische motor voor onze D-accu-ti en omdat de 'goesting' niet meer tegen te houden is hebben we besloten om nog een klein extra projectje aan te vatten: de MojoMono!

MojoMono

Dit krakkemikkige ééncylindertje ging voorheen door het leven als Muz Skorpion, maar zal door middel van enkele eenvoudige ingrepen (een racekuipje en een set plakkerige banden) omgevormd worden tot supermono. Jan zal hiermee zijn verroeste circuitcapaciteiten opnieuw opvijzelen, alsmede de MojoMoto boodschap verkondigen. Met dank wederom aan Stefan van bitubo-raceservice.nl voor de link, en aan Wim voor de lekkere kop koffie en de hoop uitleg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten